Despre noi

Cu o experienta de peste 20 ani in oferirea de solutii de fixare si etansare pentru inchideri perimetrale la constructii, sisteme de siguranta personala si colectivea pe acoperisuri, echipa noastra va ajuta in alegerea corecta a sistemelor care va sunt necesare, dupa care livram prompt si la preturi corecte oriunde aveti nevoie de produsele noastre, la sediul dumneavoastra sau direct in santier, oriunde in tara.

Fixarile mecanice utilizate pentru inchiderile la constructiile industriale este necesar sa fie superioare din punct de vedere calitativ, fiind supuse unor eforturi mai intense si pe o perioada mai lunga de timp, actiunea agentilor corozivi naturali fiind amplificata de catre substantele degajate in cursul proceselor industriale si a activitatilor mult mai intense decat intr-un mediu non-industrial. Drept urmare, acoperirile protective si anticorozive ale sistemelor de fixare, mai ales a celor utilizate la constructii industriale, trebuie sa fie cel putin la nivelul materialelor de prins, intre pretul acestora trebuind sa existe un raport logic.

Utilizarea unor materiale de calitate, scumpe, dar fixate cu niste suruburi de calitate indoielnica sau fara certificari tehnice, conduce, in cele din urma, la pierderea de resurse, timp si bani cu inlocuiri, reparatii repetate, deteriorari ale materialelor de baza, etc. Acoperirile protective si anticorozive ale sistemelor de fixare trebuie sa fie cel putin la nivelul materialelor de prins, intre pretul acestora trebuind sa existe un raport logic.